Yüzde yüz dana eti ve özel baharatlarla hazırladığımız kendi üretimimiz ürünlerde, herhangi bir katkı maddesi bulunmamaktadır.
Geleneksel Lezzetler: Sucuk, Kavurma, Pastırma, Kuru Et
Türkiye’nin yemek kültürünü ve damak tadını sucuk lezzetine de yansıtıyoruz. Kangal ve baton şeklindeki sucuklarımız hellim peynirli, özel baharatlı ve Antep fıstıklı çeşitleriyle kahvaltı ve mangal keyfi yaşamak isteyenlere farklı tatlar sunuyor.
Yüzde yüz dana eti, dana yağı ve tuz kullandığımız kavurmamızın, pişirildikten sonra dolumu yapılır. Paketleme işleminden sonra soğuk zincir bozulmadan sofralarınıza getirilir.
Yumuşaklığı, lezzeti, çemeninin muhteşem kokusuyla kahvaltı sofranızın vazgeçilmezi olan pastırmamız, etin en kıymetli yerlerinden biri olan dana antrikottan yapılır.
Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen, sofralarımızın geleneksel lezzeti kuru et, yüzde yüz dana eti kullanılarak, farklı bir pişirme tekniği olan iste 3 gün bekletilerek üretilir.