Seçkin otel ve restoranların tercih ettiği Kanarya Kasabı’nın dana ürünleri , online sipariş sistemi ile artık bir tık uzağınızda!
Köylümüzün Emeği Sofralarınızın Lezzeti
Büyükbaş hayvanlarımız, Türkiye’de hayvancılığın önemli merkezlerden biri olan Afyonkarahisar’ın yemyeşil yaylalarında yetişir. Köylümüzün hayvan sağlığını ve refahını ön planda tutarak ev besiciliği yöntemiyle binbir emekle besleyip büyüttüğü danalarımız, 18 ila 24 aylıkken köylerden ev ev dolaşılarak toplanır.
Sağlıklı Et Kırmızı Çizgimiz
Tarım Bakanlığının veteriner hekimi kontrolünde hijyen ve sağlık koşullarına uygun olarak mezbahada kesilen büyükbaş hayvanlarımız, karkas halinde frigofrik araçlarla modern tesisimize gelir. Tek tek tartılan karkasların organoleptik (fiziksel ve duyusal) muayenesi ise firmamızın veteriner hekimi tarafından yapılır. Onay aşamasını geçen karkaslar, 0 ila +4 C’nin arasında muhafaza edilip soğuk hava ünitelerimize alınır.
Tesisimizde et işlemesi ve et üretimi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Türk Gıda Kodeksi yönetmelik ve tebliğlerine, uluslararası et üretim standartları ve İslami usullere uygun olarak gerçekleştirilir. Hammaddenin işlenmesi parçalanması soğuk zincir kırılmadan/bozulmadan hijyen standartlarına uygun eğitimli personel ve ekipmanlar ile yapılır. Maske, bone, kolluk, önlük ve eldiven ile çalışan uzman kasaplarımız, kalite birimince sürekli hijyen eğitimine ve denetimine tabi tutulmaktadır.
Üretim aşamasının ardından hazırlanan ürünler, paketlenerek tesisimizde soğuk muhafaza bölümüne alınır. Ürünlerin işlenmesi ve muhafaza edilmesi kadar sevkiyat aşaması da çok önemlidir. Paketlenen ürünler muhafaza alanında kolilenerek her gün dezenfeksiyonu yapılmış son teknoloji frigofrik araçlara yüklenir. Eğitimli sevkiyat ekibimiz tarafından soğuk zincir muhafaza edilerek siz tüketicilere ulaştırılır.
Muhafaza/Saklama Koşulu
Buzdolabında, 0 ila +4 C arasında 5 gün süre içinde tüketilmelidir. Paketli ürününüzü, orijinal ambalajını açmadan -18 C’de 3 ay süreyle muhafaza edebilirsiniz.
Kanarya’nın Tavsiyesi
Izgara ve mangal için yağlı, tencere yemekleri için yağsız dana etini tercih ediniz.